17 место из 73 в рубрике Реабилитационные центры

Қасиетті жол

Отзывы о Қасиетті жол

Салеметсызбе биздын кызым 6 жаста зпр ДЦП астатическая форма неврология соган сиздерден емделуге хабарласалмаи журмыз Мауленкызы Айша 6 жас 87472935685 анасы сиздерден хабар кутемыз?
    Қызым 2 жас 10ай. Диагноз РАС. ЗППР. Сіздерде ем алуға бола ма осындай диагнозбен?
  • Менің ұлым 2 жас 6ай диагноз ДЦП (левосторонний гемипорез) диагнозды 1 жастан асканда қойды, осы күнге дейін екі рет жатып шықтық ем алып, Тараз қаласында тұрамыз. Сонғы рет Февраль айында жаттық, содан бері ем алмадық. Сіздердің оңалту орталығы туралы естідім. Баламды жатқызсам деп едім. 87071519060 нөмерім көмек көрсетіп бізді қабылдауларыңызды сұраймын. Уақыт өте сол аяғы қысқарып барады. Бос орын болса хабарласуларыңызды өтінемін, біз барып сіздерден ем алсақ дейміз. Қандай қағаз документт – показать
    Менің 2009ж дүниеге келген қызым Сəдібекова Ақзира туылғаннан бастап ДЦП диагнозымен есепте тұрады. Қатарынан қалып, жасына жас қосылған сайын шарасыздықтан аяғының ауыратыны қатты жаныма батады. «Қасиетті жол» деп аты айтып тұрғандай бар үмітім сіздерде. Өздеріңізден қызыма емдік шара, немесе қаржылай көмек берулеріңізді сұраймын! Менің байланыс номерім: 8705 712 81 88
4,3
4 отзыва и 9 оценок

Сәлеметсіздерме менің ұлымЖансерікұлы Арман 2014жылғы дцп спастический диплегия. Сіздерден балама емшара немесе қаржылай көмек берулеріңізді сұраймын…сіздерден хабар күтемін 87756945274;87476676847
    Саламатсыз дар ма! Мен Байконур қаласында тұрамын мен ұлым Шерхан Досмагамбетов Алибекович 28.03.2013 жылы туылған оны диогнозы: ДЦП жеңіл түрі Ретинопатия недоношенный 3/4 степен деп берілді 2014жылы. Маған енді осы жүріп кеткенін қалаймын ұлымның маған ЕДШ, логопед, физио лечение лер керек сол үшін сіздерге комектеседі деп жазып отырмын және қаржылай көмектеріңіз болса берулеріңізді сұраймын менің байланыс тел:87773772178
    Саламатсызба!!!!! Мен сизден умит кутемин сиздердин комектериниз керек тек баламды жургизип алсам димин кози кормеседе кози корген жаксы канечьно брак аттен козди де емдесениздер оте сиздерге оте коп2размет ацтар едим!!! Енди казр Дцпнын женил тури деп берип тур.
  • Саламатсызба!!! Менин улым 28.03.2013 жылы туылганда недоношенный ретинопатия 2/3 деп диогноз койылды.Содан кейин 2015жылы ДЦПнын женил тури деп диогноз койылды.Сизден бизге ЛПК.логопед, терапия,су мен емдейтин гидро массаж,физио лечение комек бере аласызба.
Записаться на приём в Қасиетті жол по телефону: +7 (708) 186-41-45.