1 место из 9 в рубрике Училища

Медицинский колледж Аяжан

Общее мнение пользователей на основе 83 отзывов

Медицинский колледж Аяжан — это учебное заведение, где умеют создавать приятную и комфортную атмосферу для студентов. Колледж предлагает обучение по таким направлениям, как сестринское дело, фармацевтика, стоматология и фельдшерское дело. Есть вечерние и дистанционные программы, что удобно для тех, кто работает или учится на другой форме. Учеба проходит в хорошо оборудованных аудиториях, а преподаватели старательно помогают студентам достигать своих целей. Также колледж предоставляет возможность участия в грантах, стипендиях и предоставляет информацию о стоимости обучения. Студенты отмечают высокое качество преподавания и доброжелательные отношения в коллективе. Колледж помогает студентам совмещать учебу и работу, а также предлагает помощь при поступлении, переводе и использовании соцподдержки.
Основные положительные моменты, отмеченные пользователями
Доступные вечерние программы
Дружелюбная атмосфера
Высокое качество преподавания
Помощь при поступлении
Гранты и стипендии

Отзывы о медицинском колледже Аяжан

• Сәлеметсіз бе, Мен медунивердин 3 курстын жартысын окыдым.теперь у вас возможно восстановиться,на последний курс.
    • Салеметсиз бе! Оқу бөліміне хабарласу керек. тел. 390-85-93
  • Саламатсызба меным жасым 24 те мен 2009 да индердентке тусип бырак аяктай алмай калдым.казир отбасым бар.Стомотология га 9 дан кеиынгы атестатпен тусе алам ба.?Верный барма.рахмет
    • Сәлеметсіз бе! 9 сынып негізінде Ортопедиялық стоматология мамандығына 1 курстан түсе аласыз. Кешкі бөлім 9 сынып негізінде қаратырылмаған.
    Салеметсизбе.Менің жасым 35-те. Кешкі бөліміне тапсырсам. Кешке сабақ сағат қаншада басталады.
    • Сәләметсіз бе! Кешкі бөлім Мейірбикелік іс мамандығы бойынша дайындалады. Оқу мерзімі 2 жыл 10ай. Қосымша сұрақтар бойынша 223-22-74, 223-19-69 тел арқылы ала аласыз.
    • Сәлеметсіз бе! Кешкі бөлім Медбикелік іс мамандығы бойынша дайындық жүргізеді. Оқу мерзімі 2 жыл 10 ай. Жасқа шектеу жоқ. Қосымша сұрақтар 223-22-74, 223-19-69 тел арқылы ала аласыз.
  • Добрый день! А сколько стоит обучение в колледже Аяжан подскажите пожалуйста?
    • Добрый день! Стоимость обучения на 2017—2018 учебный год было 260 000 тенге — дневное отделение, 220 000 — тенге — вечернее отделение. Справка по тел: 223-22-74, 390-85-93
      • Добрый вечер..Мне 39..После 9 класса На фармацевта..можно ли заочно поступить и совмещать с работой???
  • Салеметсизбе мен мед колледж битиргенмин мамандыгым стоматология.енди сестринский дело керек оныда бир жыл окып алуга болама алде баска жолы барма
    • Сәлеметсіз бе! «Медбикелік іс» мамандығы оқу мерзімі 2 жыл 10 ай. Қысқартылған оқу түрі жоқ. Қосымша ақпарат 223-19-69, 390-85-93, 223-22-74 тел арқылы ала аласыз.
    • Сәлеметсіз бе! «Мейірбикелік іс» мамандығының оқу мерзімі 2 жыл 10 ай. Қысқартылған оқу түрі жоқ. Қосымша ақпарат 223-85-93, 223-19-69-, 223-22-74 тел арқылы ала аласыз.
    • Сәлеметсіз бе! Мейірбикелік іс мамандығы 2 жыл 10 ай. Қысқартылған оқу түрі жоқ.
  • здраствуйте хотела спрасить моя дочка после 9кл учаться щяс на лечебное дело можно со второго курса квам перевести дочку?Кроме Таласской Аяжан где ещё увас есть этот же Аяжан?Нам просто долековата ул Таласская!..
    • Добрый день! Да, можете перевестись к нам в колледж после летней сессии. Специальность «Лечебное дело» только по адресу Таласская, 1. Также наши отделения есть в ГРЭСе при Региональной детской больнице и в Аксайской детской больнице район Каменки, но там нет специальности «Лечебное дело», только «Сестринское дело». Для полной информации позвоните по телефонам: 390-85-93, 223-22-74, 223-19-69.
    Сəлеметсіз бе!Колледжге кешкілік медбикелік бөліміне тапсырғым келеді.11-сынып бітіргенмін.Отбасылымын.Биылдықтан қалып қойған сияқтымын.Келесі жылғы құжат қабылдау қай уақыттан?
  • 2 курстың 2ши семестринен Аяжанга ауысса болама
    Салеметсыз бе мен осы жылы осы колледжге тустым. Соган линейка кашан болады айта аласыз ба?
  • Сəлеметсізбе мен аяжан коллеждге тапсыргым келеді улгереминбе 9-сынып битиргем отбасым бар вечерный ге болама медбике барма
    • Салеметсиз бе!
  • Сəлеметсизбе 9 ден кейин оку ушін к андай кужаттар керек?
  • Салеметсизбе. Мен биыл осы колледжге тусип едим.Келеси жылы Аксай детский Больницасындагы Аяжанга ауыссам болама?2 курста
    Паспорт керек ме?
    2017 жылгы жана оку жылына документти кай уакытка дейин тапсыруга болады
  • Салеметсизлерме,Мен семей каласынан ауыссам болама? 9дан сестринское дело да 2жыл окыдым, кашан жолыксам болад
    • Болад.келиниз
    Салеметсизбе!мен баска мамандыкты битиргем дипломым бар енди медбике мамандыгын окыгым келеди вечерний жылына канша кай уакытка Дейн кужат тапсыру керек?
    • Салеметсіз бе! Кешкі бөлім Медбикелік іс мамандығы бойынша дайындаймыз. Оқу ақысы жылына 220000 тенге. Құжаттарды тамыздың 25-не дейін қабылдаймыз.
      • канша жыл окиды?
  • Салеметсиздерме!) пед колледждан 1 курстан кейын ауысуга болама??
    • 390-85-93 номерине хабарласыңыз
  • Салеметсіздер ма! Мен екінші топ мугедегі, толык емес отбасымын. Кызым тоғыздан кейін осы Аяжан Каскеленде окығысы келеді. Сіздерде кандай да бір жеңілдіктер бар ма? Кандай кұжаттар жинау керек. 87759546809; 87711278796 Улжалғас
    • Сәлеметсіз бе! «Аяжан Карасай» колледжіне хабарласыңыз.
      тел. 8 (72771) 2-00-39, 2-00-53
  • Аяжанда 2013ж мен 2 ай окыдым. Жагдайга байланысты бармай койдым… Окуым керек документтер сонда калды не калай Уайта тапсырсам болады
    • Сәлеметсіз бе! Колледжге келіп, құжаттарды тексертуіңіз керек. Ннгізі болады.
  • Вечерный оку бар ма сиздерде?отбасым бар,больницада жумыс жасаймын?
    • Сәлеметсіз бе! Кешкә бөлім бар. Медбикелік іс мамандығы бойынша 2 жыл 10 ай.
  • Мен 11биыл бітірдім. Ент 57 алдым гранка жетеме? Платныйга түсіп жатсам жанаханаға жата аламба алде жатахана жоқпа?
    • Сәлеметсіз ба! Грант жоқ. Оқу ақысы 260 000 тенге. Жатақхана жоқ.
  • Бул колледж частный ма?
  • Сәлеметсіз бе
    Жатахана бар ма?
    Және де экзамен тапсыру керек пе?
    Керек болса қандай пәндерден екенін айтасыз ба?
  • Салеметсизба мен мед колледж битиргем медцестраны енди маган фармацепке тапсыру керек сиздерде фармацеп барма
    • Сәлеметсіз бе! Фармация мамандығы жоқ.
  • Саламатсызба оку аксы канша
    • Жылына 260 000 тенге. Ай сайын бөліп төлеуге болады.
  • Салеметсиз бе? Грант бар ма? Окушер мамандыгы бар ма? Жатакханасы бар ма?
  • Салеметсизбе 11 ден кейін оку ушин кандай кужаттар керек?
    • Сәлеметсіз бе! Оқуға тапсыруға келесі құжаттар қажет:
      1. Аттестат, 2. Справка 086+копия, 063; 3. фото 3х4 — 6 шт; 4. Жеке куәлік көшірмесі; 5. Мекенжай анықтамасы
  • Сəлеметсізбе 9сыныптан кейін грант жокпа бар болса канша бал кай пəндерден тапсырады
    • Сәлеметсіз бе! Грант жоқ. Оқу ақысы 260 000 тенге. Ай сайын бөліп төлеу қарастырылған.
    • Сәлеметсіз бе! Грант жоқ. Оқу ақысы 260000 тенге. Ай сайын бөліп төлеуге болады.
    • Сәлеметсиз бе! Грант қарастырылмаған. Оқу ақысы 260000 тенге. Ай сайын бөліп төлеуге мүмкіндік бар.
    • барма
  • Салеметсізбе жылына канша куйяды оплато??кай айдан бастап тапсыру керек?
    • Сәлеметсіз бе! Оқу ақысы жылына 260 000 тенге. 20 маусымнан бастап құжат қабылдау басталды. Грант жоқ
  • Салеметсиз бе бул жерге ауыссам деп едим 1курс битирем канша толиди грант жок па
    • Салеметсиз ба! Басқа оқу орнынан ауысы үшін оқу бөліміне жолығуыңыз қажет. тел.390-85-93. Оқу ақысы — 260 000 тенге. Ай сайын бөліп құюға мүмкіндік бар. Гран қарастырылмаған.
    Салеметсизба мен ауысайын дегем аяжанга сурастырган едим мен биыл 3курс битиреин деп жатырмын енди 4курсты сиздерде окысам деймин тагы Бир жыл косылады деген распа
    • Сәлеметсиз ба! Нақты жауап алу үшін 390-85-93 телефонына қоңырау шалыныз немесе сынық кітапшысының көшірмесімен колледжге келуіңіз керек.
  • Салеметсыздерме! Бул колледжге тусу ушын кандай сабактан тест тапсыру керек?
    • Сәлеметсіз бе! 9 сыныптан кейін — Қазақ тілі және Биология пәндері;
      11 сынып негізінде — Қазақ тілі, Қазақстан тарихы және Биология пәндері.
    Салеметсиздер ме? Мен осы колледжге туским келеди.Өзім баска колледжде оким биыл 1курс сиздерге перевод жасасам деп едим отиниш маган жауап кайтарыныздаршы бул колледж ге тусу ушин окудын акысын басынан бастап толеймин бе алде келген уакыттан бастаппа.сол жайлы толыгырак малимет берсениздер екен.
4,1
83 отзыва и 87 оценок