Сәлеметсіз бе!Осы школа интернатта оқиын деп едім. 10сыныпқа көштім. Әке шешем жоқ. Апаммен тұрамын. Хабарласыңыздаршы маған 87755228319
Айжан
21 августа 2021
Салеметсиз ба кызым 9жаста ерке 4сынып окиды осы жылы. Сиздерге калай окытсам екен. Талаптарыныз кандай. Алматы каласында турамыз
Икласова
23 мая 2021
Достоинства:
Сәлеметсіз бе мен қызымды 17 ши интернатта оқытқым келеді тәртібі тәрбиесі оқу үлгерімі жақсы деп есіттім тегін болса егер менің 4-балам бар кішкентайым 1- де өтініш 87479932843 номеріне хабарлассаңыз мен қызым ерке 6-классқа көшеді оқуы төмендеу
4,0
Сымбат
16 августа 2020
Мен бұл мектепті білмеймін бірақ оқығым келеді оқу тегін болса және жатақханасы болса мен8ге көштім маған хабарласа аласыз ба менің номерім 87757187055
Эльмира
29 августа 2019, отредактирован 30 августа 2019 в 20:14
Салеметсиздерме!биринши улым 3-ши класка барады сол баланы ауыстырайын деп едим,ал екинши улымды 1 сыныпка берейин деп едим калай болады екен жауап жазсанызшы отиниш. Балаларыма кадагалайтын ешким жок мен жумыстан саг 7.00дн кещке 22.00де шыгам. 87473042689
Акмарал
13 апреля 2022
Сәлеметсіздерме ұлым 3 сынып оқиды. Үлгерімі өте төмен. Талдықорған қаласында тұрамыз. 6 балам бар. Қалған екеуі жақсы тырысып оқиды. осы 3 сынып оқитын ұлым қырсық. Қандай құжаттар және жеңілдіктер бар екен. Бағасы қанша екен? Бізге қонып оқығаны керек. Және де қосымша күрес кружогы да барма екен.? Сот тел. 87478418288 хабарлассаңыздар маған.
Корлан
25 августа 2019
Здравствуйте! Мы из г. Талгар. Моя дочь 10 лет, идёт в 4 класс. Русская форма обучения. 3 класс окончила на отлично, своими силами. Очень способная, и обязательная. Я домохозяйка, трое детей, младшие в садик не могу отдать. Отец инвалид 2-группы, совсем не ходит. Есть ли свободные места ещё. 87762621886.
Майра
30 июля 2019
Салеметсиздерме. Бул интернатка кызымды калай орналастырсам болады. Кызым биыл 8 сыныпка барады. Сабакта уздик окушы. Жауаптарынызды кутем. К/тел:87714528762
Зульфия
21 мая 2019
Салеметсиздер ме,мен баламды сиздерде окытсам деп едим,нормальный туракты жумыска шыгайын десем,балама киын болып тур.2-класка алулврынызды отинемин.87024870414
Айман
15 мая 2019
Сəлеметсіздерме, мен баламды сіздерді оқытайын деп едім. Қонбайды. Менде гор.прописка жоқ еді. Прописка Алматы облысында. Бір жауап айтсаңыздар. Тел.номер.:87476014546
Алия
3 февраля 2019
Салеметсиздерме. Мен 6-класс окып жаткан баламды сиздерге берсем. 6-класс окушысын аласыздарма? Талгар каласында турамыз. Мектепке алу ушин кандай талаптар коясыздар?
Мен жалгыз басты анамын уш балам бар екеун сиздерге окуга берсем казир кабылдайсыздарма окуга 87472908423
6 августа 2018
Интернатта жатып окуга орын барма?
4,0
Мадина
8 июня 2018
Здравствуйте! Я бы хотела отдать сына (6 будет в августе) в вашу школу на обучение. Что для этого нужно и оплата какая будет, и какие условия. Если не трудно ответьте пожалуйста.
Захида
22 мая 2018
Здравствуйте я многодетная мать хотела дочку 11 лет отдать какая оплата
15 февраля 2018
қандай документ керек екен,өзім жалғыз басты анамын Қызым 9жаста мен Павлодарда тұрамын 87076815794
Сəлеметсізбе сізбен ертең хабарласам болама мен жалғыс басты анамын екі балам бар осы екі баламды сіздерге орналастырсам болама қызым 6жас балам 3жас өтініш сіздерден
Нургуль
23 ноября 2017
Салеметсиздер ме мен 3 баланын анасымын. Озиме жалгыз балаларды сабакка тасу оте киын болып кетти. Бададарымды сиздерге калай орналыстырсам болады.
Асия
15 августа 2017
Саламатсыздар ма.сиздердин интернаттарынызга 11 жасар баламды окытсам деп едимЖалгыз озиме киын болып жатыр.кабылдаганга кандай құжаттар керек?рахмет
Ася
4 августа 2017
Здраствуйте я мать одиночка трудные моменты у меня скажите как можно к вам попасть что нужно для этого мой номер 8 7756652470 я очень прошу позвоните мне спасибо
Гульнур
2 августа 2017
Здравствуйте. Я бы хотела сына отдать в школу, первый класс закончил в городе Чарск, какие документы нужны? С какого числа принимаете документы? Я мать одиночка. Заранее благодарю!
Малика
20 июля 2017
Саламатсызба мен немере кызым Азиядамды осы мектеп интернатка окыткым келеди кызылорда каласынан хабарласып отырмын
3 июля 2017
Салеметсиздерме!биринши улым 3-ши класка барады сол баланы ауыстырайын деп едим,ал екинши улымды 1 сыныпка берейин деп едим калай болады екен жауап жазсаныз сосын кандай документ керек екен,озим жалгыз басты анамын
Саламатсызба, мен 17мектеп интернатынын тулегiмiн, мен окыган жылдары оте жаксы болган. Улымды 17мектеп интернака откiзуге апарганда алмады,создан кейiн озiмде бергiм келмедi. Себебi.: директоры ауысып кеткен, устаздары да алi жас. Жаман депте айтпаймын. Аттен оз директором болганда баламды алар медi. Айман.
29 июля 2016
Салеметсыздерме
Балжан
18 июля 2016
Саламатсызба. Мен қызымді 2 сыныпқа барады быйыл маған қызымды осындай мектеп болса берсембе деп жургем қандай документ жыйнаймын ж.е ақылы болса қандай айтсаныздар женілдіктер барма екен рахмет 87071133438
Сауранбаева
6 июня 2016
Здравствуйте! Я бы хотела отдать сына (8 лет) в вашу школу на обучение. Что для этого нужно и оплата какая будет, и какие условия. Если не трудно ответьте пожалуйста.
6 апреля 2017
Здравствуйте! Это Казахская школа
2 мая 2016
Салеметсыздерме? Мен екы баламды 17мектеп интернатына окыткым келеды мен кыста барганымда орын жок деген болатын. Жагдайым томен балам екыншы онерлы бала жаксы окиды улкеным кышкене баяу сабак окытуым киын улкеныме 4шыге аягым ауыр еды катты окыткым келеды екы баламды маган арман болып жур отыныш балаларымды кабылданыздаршы жауап кутемын.87781637205
1 сентября 2016
Саламатсызба!айтынышы сонда тек жагдайы томендер окыйма?
21 февраля 2016
Здравствуйте! Я бы хотела отдать сына (5 лет) в вашу школу на обучение. Что для этого нужно и оплата какая будет, и какие условия. Если не трудно ответьте пожалуйста.
Асель
11 сентября 2015
17интернат мектеп маган катты унайды кызымды алынызше 1сыныпка отиниш жагдайым жок.
3,6
53 оценки